Η ανάγκη

Πόσες εκκρεμότητες θα αφήσεις αν σου συμβεί κάτι ξαφνικά;

Σκέψου το

Πόσες σκέψεις, πληροφορίες, αρχεία, φωτογραφίες, video μπορούν να χαθούν ξαφνικά για πάντα; Μάλλον πολλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη στιγμή! Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό;

Η λύση
Η λύση

Finalmail

Το Finalmail είναι η πρώτη υψίστης ασφαλείας πλατφόρμα παγκοσμίως που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις e-mails προς ανθρώπους που επιθυμείς, τα οποία θα αποσταλούν μόνο αν σου συμβεί κάτι. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις ότι σημαντικές πληροφορίες, αρχεία, φωτογραφίες & video δεν θα χαθούν ξαφνικά για πάντα και σκέψεις ή λόγια που θες να πεις σε συγκεκριμένους ανθρώπους θα σταλούν την κατάλληλη στιγμή.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Ορίζεις έμπιστες επαφές

Επιλέγεις 2 έως 5 κοντινούς σου ανθρώπους. Αποκλειστικά αυτοί θα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι κάτι σου συνέβη και να ζητήσουν την αποστολή των final mails σου. Δεν έχουν την παραμικρή πρόσβαση σε αυτά.

Δημιουργείς τα final mails σου

Εύκολα, όπως ακριβώς γράφεις τώρα τα mails σου. Ορίζεις παραλήπτη, γράφεις το κείμενο. Μπορείς να επισυνάψεις και αρχεία ή φωτογραφίες ή video.

Μόνο εσύ έχεις πρόσβαση

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σου, προστατεύουμε τα δεδομένα σου! Χρησιμοποιούμε την κορυφαία μέθοδο κρυπτογράφησης παγκοσμίως, που χρησιμοποιεί και η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ό,τι αποθηκεύεις (κείμενα, αρχεία, φωτογραφίες, video) κρυπτογραφούνται με ειδικό κωδικό που σου παρέχει η πλατφόρμα. Δεν αποθηκεύουμε πουθενά αυτόν τον κωδικό. Μόνο εσύ έχεις πρόσβαση. Κανείς άλλος, ποτέ.

περισσότερα >

Πότε θα αποσταλούν;

Όταν όλες οι έμπιστες επαφές σου το ζητήσουν μέσω σχετικής υποβολής φόρμας. Από τότε και για 30 μέρες θα σου στέλνουμε καθημερινό e-mail και SMS από το οποίο μπορείς να ακυρώσεις την αποστολή. Αν δεν γίνει ακύρωση εντός των 30 ημερών τότε τα final mails σου θα αποσταλούν αμέσως μετά.

περισσότερα >

Έχεις απορίες;

Δες συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ


Λόγια

Λόγια που θα ήθελες να πεις, ή λόγια που ποτέ δεν είπες ως τώρα, σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Γράψε τα και το Finalmail θα τα στείλει την κατάλληλη στιγμή.

Μυστικά

Έχεις μυστικά που δεν θα ήθελες να χαθούν για πάντα; Το Finalmail μπορεί να σε βοηθήσει να τα αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή.

Προσωπικές πληροφορίες

Πόσα πράγματα γνωρίζεις μόνο εσύ αυτή τη στιγμή; Μπορούν ανά πάσα στιγμή να χαθούν για πάντα. Το Finalmail μπορεί να σε βοηθήσει να μην συμβεί.

Προσβάσεις

Κωδικοί, κάρτες, κ.α. Άσε οδηγίες στους ανθρώπους που θες για να ανακτήσουν τις προσβάσεις που μόνο εσύ έχεις αυτή τη στιγμή.

Crypto Currency

Οι κάτοχοι ψηφιακών νομισμάτων γνωρίζουν καλά πως αν χαθεί η πρόσβαση στο digital wallet δεν υπάρχει επαναφορά, τα χρήματα θα εξαφανιστούν για πάντα. Διασφάλισέ τα: άσε οδηγίες στους ανθρώπους που θες για να ανακτήσουν την πρόσβαση.

Αρχεία

Αποθήκευσε & επισύναψε με απόλυτη ασφάλεια αρχεία, φωτογραφίες, video που δεν πρέπει να χαθούν για πάντα.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ;Πλοηγήσου στη συλλογή με έτοιμα μηνύματα και πάρε έμπνευση. Επίλεξε αυτό που εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου και αντίγραψέ το στο final mail σου.

Εσύ απλά γράψε την e-mail διεύθυνση του παραλήπτη και το final mail σου είναι έτοιμο.

ΚΟΣΤΟΣ

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Ολο και περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν τα δικά τους final mails. Γίνε ο επόμενος.

80,572

final mails έχουν ήδη δημιουργηθεί
(June 4, 2023)

Κάνε τώρα δωρεάν εγγραφή και απόκτησε πλήρη πρόσβαση στο Finalmail για 24 ώρες χωρίς καμία δέσμευση. Mπορείς να διατηρήσεις το λογαριασμό σου για πάντα μόνο με 19.99€ εφ' άπαξ πληρωμή ή από 34.99€/10 χρόνια αν έχεις ανάγκες αποθήκευσης αρχείων.

Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα
Πολιτική Απορρήτου & Cookies | Όροι χρήσης | Επικοινωνία